ua en ru

У Луганській обл. члени виборчкому загубили печатку

На виборчій дільниці №28035 (селище Пришиб Слов'яносербського району, Луганська область) була загублена печатка виборчої дільниці. Цю печатку загубила голова виборчої дільниці Валентина Коваленко, повідомляє прес-служба ГМ "Опора".
Як дізналися спостерігачі, відомо про цей факт стало лише сьогодні о 15:00 в ТВК. Таким чином, вибори на даній виборчій дільниці під загрозою зриву, тому що без печатки не можливо проштампувати бюлетені і організувати голосування на виборчій дільниці. Зараз ТВК робить усе, щоб знайти загублену печатку чи замовити дублікат.
У прес-службі також повідомили, що за два дні до дня голосування у Кременчуці (Полтавська область) було виявлено помилку у бюлетені по голосуванню за міського голову. У останньому рядку там де мав бути напис "не підтримую жодного з кандидатів" помилково надрукували "не підтримую кандидатів від жодної місцевої організації політичної партії". 29 жовтня Кременчуцька міська друкарня за зверненням ТВК розпочала друк додатково ще 180 тис. 950 бюлетенів правильного зразка.