ua en ru

У Луганську за минулу добу в результаті збройних зіткнень постраждало 13 осіб

У Луганську за минулу добу "швидка допомога" здійснила 124 виїзди, з них за фактом вогнепальних поранень і травм, отриманих у результаті збройних зіткнень, постраждало 13 осіб. Про це повідомили у прес-службі Луганської міської ради.

В результаті обстрілу міста 19 липня були зафіксовані пошкодження 1 багатоповерхового будинку, 17 приватних будинків, 6 об'єктів міської інфраструктури.

"За минулу добу під артилерійський обстріл потрапили будинки по вулицях: Артема, Фестивальна, Петровського, Переможна, Ломоносова, Поздовжня, Зої Космодем'янської, Куйбишева, кварталу Степовий, Щербакова, 3-ий Ленінський провулок та інші.
Пошкоджено будівлю школи №29, вибито 15 стекол", - йдеться в повідомленні.

Також на території обласного центру було виявлено 13 боєприпасів.

Сьогодні, 20 липня, під артилерійський обстріл потрапила територія старого центру, в тому числі житлові будинки та школа. В результаті попадання снарядів постраждала будівля гуртожитку Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, пошкоджені будівлі школи №2 та дитячого ясла-садка №1.

Нагадаємо, як повідомив сьогодні офіційний представник антитерористичної операції (АТО) Владислав Селезньов, бойовики ведуть мінометний обстріл по центру міста Луганськ. "Бойовики ведуть вогонь по центру Луганська. Вогонь ведеться з РСЗВ БМ-21 "Град", які раніше прибули до міста з боку Краснодону. Також для обстрілу мирних громадян міста бойовики використовують міномет, встановлений на вантажному автомобілі", - йдеться в повідомленні АТО.