ua en ru

В.Литвин пропонує не проводити 3 червня вечірнє засідання парламенту у зв'язку з виголошенням Президентом України послання до українського народу.

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин пропонує не проводити 3 червня вечірнє засідання парламенту у зв'язку з виголошенням Президентом України щорічного послання до українського народу. Про це він заявив в ході засідання погоджувальної ради, передає кореспондент РБК-Україна.

Він зазначив, що Президент планує виступити 3 червня орієнтовно о 16:00 зі зверненням до народу у палаці «Україна», де будуть присутні депутати всіх рівнів та інші представники органів влади і неурядових структур.

В.Литвин наголосив, що мова не йде про послання до парламенту. Він закликав парламентарів прийняти рішення щоб 3 червня ВР працювала без перерви до 15:00.

«Після того, хто буде вважати для себе за необхідне взяти участь у цьому спеціальному заході - будуть автобуси для того, щоб від ВР можна було всім під'їхати організовано до палацу «Україна» і звісно, щоб ми на вечірньому засіданні не працювали», - сказав В.Литвин.