ua en ru

У Криму завершили другий етап ремонту тролейбусної лінії Сімферополь - Ялта

У Криму завершили другий етап капітального ремонту тролейбусної лінії Сімферополь - Алушта - Ялта. Про це повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі АРК.

Зокрема, до теперішнього часу відремонтовано 12 км тролейбусних ліній і 3 тягові підстанції. "Це дозволить зменшити навантаження на контактну мережу і тягові підстанції, запобігти аварійним ситуаціям і обрив проводів під високою напругою, стабілізує графік руху міжміського електротранспорту", - прокоментували у відомстві.

У 2012 р. планується здійснити третій етап капітального ремонту тролейбусної лінії Сімферополь - Алушта - Ялта, визнаної найдовшою гірською лінією в Європі.

У міністерстві відзначили, що ремонтні роботи проводяться за рахунок коштів субвенції з держбюджету Україні республіканського бюджету на соціально-економічного розвитку регіону.

Нагадаємо, Міністерство регіонального розвитку та житлово-комунального господарства АРК уклало з київським ТОВ "Реал" договір на виконання другого етапу капремонту зазначеної тролейбусної лінії. На ремонт було виділено 49,8 млн грн. Робота оплачена за рахунок коштів республіканського бюджету.