ua en ru

У Криму за 9 місяців 2011 р. на соцзахист населення спрямовано понад 1,1 млрд грн, - Мінфін АРК

В Криму за 9 місяців 2011 р. на соціальний захист населення направлено 1149,9 млн грн, передає кореспондент РБК-Україна.
За даними міністерства фінансів АРК, у тому числі за рахунок субвенції з держбюджету України на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та на виплату тимчасової допомоги дітям направлено 945,2 млн грн; на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу та ін. - 138,8 млн грн; на пільги та субсидії населенню на оплату твердого палива та скрапленого газу - 10,6 млн грн. Також за рахунок держбюджету на пільги з послуг зв'язку та компенсацію проїзду окремих категорій громадян перераховано 46 млн грн.
З бюджету Криму на соціальні виплати за вказаний період направлено 9,2 млн грн. У тому числі витрати на купівлю автомобілів для військовослужбовців-інвалідів склали 1974 тис. грн, на фінансову підтримку громадських організацій інвалідів і ветеранів - 233,3 тис. грн, на соціальну підтримку малозабезпечених громадян, інвалідів та інших категорій громадян - 285 тис. грн.
Нагадаємо, в 2010 р. в Криму на соцзахист населення з республіканського бюджету було виділено 16,1 млн грн.