ua en ru

У Криму за 9 місяців 2011 р. індекс виробництва харчової промисловості склав 94,2%

За даними Головного управління статистики в Автономній Республіці Крим за підсумками роботиза 9 місяців 2011р. в Криму індекс промислового виробництва по харчовій промисловості впорівнянні з аналогічним періодом 2010 р. склав 94,2%.

Про це повідомили в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі АРК.
У натуральному виразі за січень-вересень 2011 р. вКриму в порівнянні з аналогічним періодом 2010 р. зріс виробництво м'яса свинини на 27,6%, м'яса і субпродуктів свійської птиці (15,0%), ковбасних виробів (6,6 %), масла вершкового (22,5%), борошна (3,6%), хлібобулочних виробів (4,0%), коньяку (1,9%).