ua en ru

У Криму за 2 місяці морським транспортом оброблено на 16% менше вантажів - 2 млн т

В Автономній Республіці Крим за 2 місяці морським транспортом оброблено на 16% менше вантажів - 2 млн. т. Про цьому повідомляє в Головне управління статистики АР Крим, передає кореспондент РБК-Україна.
Підприємства водного транспорту зменшили обсяг перевезення вантажів на 32%, за січень-лютий 2011 р. замовникам доставлено 54 тис.т., велика частина яких (68%) припадає на міжнародне сполучення.
За підсумками двох місяців 2011 р., в порівнянні з січнем-лютим 2010 р., зменшився обсяг вантажоперевезень автомобільним транспортом на комерційній основі (на 6%), замовникам доставлено 329 тис. т вантажів.
Збільшення обсягів перевезень простежувалося за рахунок залізничного транспорту, який виконує 54% комерційних вантажоперевезень і 88% транспортної роботи в регіоні. За січень-лютий по залізниці відправлено 980 тис. т вантажів.
З аеропортів Криму було відправлено в 2 рази більше вантажів, ніж за аналогічний період минулого року - 29 т. Прибуло вантажів на рівні минулого року, 13 т. Відправлення вантажів здійснювалося переважно у міжнародному сполученні (69%).