ua en ru

У Криму прокуратура демонтувала незаконне кафе на причалі "Ластівчине гніздо"

У Криму на виконання подання транспортної прокуратури демонтовано самовільно встановлену прибудову до портопункту "Ластівчине гніздо", що використовувалася під кафе. Про це повідомила прес-служби прокуратури АР Крим.

"У ході перевірки законності використання прибережних територій Кримською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері виявлено незаконні споруди на території, належній Ялтинському МТП. Зокрема, підприємцем до пасажирського пірсу самовільно приварено металеву конструкцію, яка функціонувала як літне кафе. Оскільки споруда є самочинним будівництвом, наглядове відомство зажадало прибрати її", - йдеться у повідомленні.

Крім того, незаконну прибудову виявлено на даху приміщень кас порту, на якому, теж без будь-яких дозвільних документів, розмістився заклад громадхарчу.

"Оскільки споруди є самочинним будівництвом, наглядове відомство зажадало прибрати їх, що і було зроблено силами МТП", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Читайте також: Незаконне отримання ділянок на березі моря найчастіше відбувається на підставі судових рішень, - генпрокурор