ua en ru

У Криму на аукціон 1 листопада виставлять три земельні ділянки біля моря

У Криму планується 1 листопада провести третій земельних аукціон. На продаж виставлено три лоти - право оренди на земельні ділянки в Ленінському і Сакському районах. Про це повідомили в Республіканському комітеті АРК з земельних ресурсів, передає кореспондент РБК-Україна.
На торги виставлено земельну ділянку в Ленінському районі, що знаходиться за межами населених пунктів Щолкінської міської ради, з північно-західного боку від автодороги Леніно-Мисове, площею 6,38 га. Стартова ціна ділянки 387 тис. гривень. Цільове призначення - для експлуатації пляжу та будівництва лікувально-оздоровчих установ. Земельна ділянка входить в прибережну захисну смугу Азовського моря, у тому числі 3,9 га - пляжна зона.
Лот №2 - ділянка в Ленінському районі, що знаходиться за межами населених пунктів Щолкінської міської ради, з південно-західного боку від с. Мисове. Загальна площа 6,39 гектара. Цільове призначення - для експлуатації пляжу та будівництва лікувально-оздоровчих установ. Стартова ціна 385 тис. гривень. Ця ділянка входить в прибережну захисну смугу Азовського моря, у тому числі 4,1 га - пляжна зона.
Крім того, виставлена ​​ділянка в Сакському районі, що знаходиться за межами населених пунктів Штормовської сільської ради, на березі Чорного моря, на південний схід с. Поповка. Розмір ділянки 6,54 га. Цільове призначення - для експлуатації пляжу та будівництва лікувально-оздоровчих установ. Стартова ціна 741 тис. гривень. 0,63 га - охоронна зона земельних насаджень. Земельна ділянка входить в прибережну захисну смугу Чорного моря, в тому числі 4,02 га - пляжна зона.
Прийом документів для осіб, які бажають взяти участь в аукціоні, буде проводитися до 31 жовтня.