ua en ru

У Криму на 17 жовтня надходження від рекреаційної діяльності Рескомлісу збільшились на 58% - до 6,8 млн грн

У Криму станом на 17 жовтня надходження від рекреаційної діяльності Республіканського комітету АРК з лісового і мисливського господарства склали 6 млн 830 тис. грн. Про це повідомив голова Рескомлісгоспу Ігор Кацай, передає прес-служба Міністерства курортів і туризму АРК.

За словами голови Рескомлісгоспу, за аналогічний період минулого року ця цифра склала всього 4 млн 300 тис. грн. Він уточнив, що кошти стягувалися за платні послуги, які надають підприємства, що входять в сферу управління Рескомлісу, зокрема, користування туристичними стоянками. "Цього року ми відпрацювали дуже добре - краще, ніж торік, - зазначив Ігор Кацай. - Ми продовжуємо розвивати рекреаційну діяльність наших підприємств, ведемо роботу по збільшенню переліку надаваних послуг у сфері рекреаційної діяльності - це нові туристичні маршрути, нові місця відпочинку, стоянки, нові місця показу. Тому що Крим привабливий для туристів, не тільки морем. Вони їдуть подивитися на нашу красу, історичні об'єкти, об'єкти природно-заповідного фонду".
Кацай відзначив, що цього року Рада міністрів Криму прийняла необхідні заходи для захисту лісів від пожеж і працює в посиленому режимі для охорони туристичних об'єктів півострова. При цьому він додав, що на наступний рік Рескомлісгосп планує обладнати близько 10 нових об'єктів.