ua en ru

У Копенгагені розпочалися українсько-датські політичні консультації

Заступник міністра закордонних справ України Павло Клімкін перебуває з робочим візитом у Копенгагені для участі в двосторонніх українсько-датських політичних консультаціях. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ.

Також передбачені зустрічі заступника глави українського МЗС з державним секретарем МЗС Данії, першим заступником міністра М.Сільмер-Йонсом, державним секретарем з питань торгівлі та корпоративних відносин МЗС Данії А.Стеффенсен, заступником голови комітету з питань зовнішньої політики Фолькетінгу (парламенту) Данії М.Люккетофтом, головним радником офісу прем'єр-міністра Данії Є.Кіслінгом та постійним секретарем Міністерства біженців, імміграції та інтеграції Данії К.Нільсом.

По завершенню консультацій П.Клімкін виступить перед членами датського товариства з питань зовнішньої політики на тему «Європейські перспективи України», до лав якої входять колишні міністри закордонних справ, депутати, а також журналісти провідних датських ЗМІ.

У рамках робочого візиту до Данії П.Клімкін також візьме участь у церемонії урочистого відкриття бюсту Т.Г.Шевченка у копенгагенському парку Остербро.