ua en ru

В.Кличко: Необхідно провести спеціальне засідання Київради з питань ЖКГ Києва

Блок Віталія Кличка наполягає на проведенні до середини грудня спеціального пленарного засідання Київради щодо проблем в галузі житлово-комунального господарства столиці. Про це заявив журналістам лідер блоку Віталій Кличко, передає кореспондент РБК-Україна.
В.Кличко висловив обурення тим фактом, що, не виконуючи своїх прямих обов'язків, "Київенерго" користується столичним майном, у тому числі обладнанням, мережами, будівлями, не оплачуючи користування, а при цьому столичний бюджет щорічно компенсує компанії різницю в тарифах.
"При цьому керівництво" Київенерго "навіть не бажає приходити в сесійну залу Київради для звіту або інформування депутатів", - відзначив В.Кличко.
У зв'язку з виниклою ситуацією блок В.Кличка пропонує на спеціальному засіданні заслухати інформацію представників "Київенерго", "Київгазу" і "Київводоканалу" про ситуацію з опалювальним сезоном, скасувати рішення про створення ЗАТ компанії "Київенергохолдинг", встановити жорсткий контроль за діяльністю компаній-монополістів, і дозволити проведення незалежного аудиту цих компаній.