ua en ru

У Київській області невідомі підпалили відділення міліції

У м. Буча Київської області невідомі особи сьогодні вночі, 24 січня 2013 р., підпалили відділення міліції.

У м. Буча Київської області невідомі особи сьогодні вночі, 24 січня 2013 р., підпалили відділення міліції. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Київській області.

"Близько четвертої години ранку по лінії 102 надійшов телефонний дзвінок від мешканців міста Буча, які повідомили про пожежу на першому поверсі будинку, в якому вони проживають. За вказаною адресою правоохоронці прибули через сім хвилин. Горіло міське відділення міліції, яке розташоване у напівпідвальному приміщення п'ятиповерхового будинку. Розуміючи, що під загрозою опинилися жителі двадцяти квартир, працівники міліції негайно розпочали гасіння пожежі", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у міліції, невдовзі пожежа була ліквідована, після чого до огляду місця події взялись експерти-криміналісти. В обгорілому службовому приміщенні виявили розбиту шибку вікна, а на підлозі - заткнуті ганчірками дві горловини скляних пляшок, які в подальшому були вилучені як речовий доказ.

При опитуванні мешканців будинку правоохоронці встановили, що до підпалу можуть бути причетні двоє осіб чоловічої статі, які після того як кинули пляшки з запальною сумішшю у шибку, побігли в напрямку автодороги і зникли.

Слідчим відділенням Ірпінського МВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі від трьох до десяти років.