ua en ru

У Київській обл. за 3 міс. 2012 р. закінчено розслідування у 22 справах з ознаками корупції на 33,3 млн грн загальних збитків

У Київській області за 3 місяці 2012 р. закінчено розслідування у 22 справах з ознаками корупції на 33,3 млн грн загальних збитків. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Як йдеться у повідомленні, упродовж 3 місяців 2012 р. слідчими органів прокуратури Київської області закінчено розслідування у 22 кримінальних справах з ознаками корупції. З них, 6 справ про хабарництво, та 16 справ про інші злочини з ознаками корупції.

"Усі справи з обвинувальним висновком направлені до суду. У цих справах до кримінальної відповідальності за хабарництво та злочини з ознаками корупції притягнуто 25 службових осіб", - повідомляє прес-служба.

Загальна сума збитків, які завдані у цих справах, склала 33,3 млн грн. Під час досудового слідства обвинуваченими було відшкодовано майже 3,1 млн грн. З метою відшкодування збитків на майно обвинувачених накладено арешт на суму 24,1 млн грн.

Нагадаємо, за результатами проведеної організаційної роботи органами прокуратури в 2011 р.до суду з обвинувальними висновками направлено 2 тис. 46 кримінальних справ про корупційні злочини (+25% у порівнянні з минулим роком), з яких майже половина - за фактами хабарництва (+24% у порівнянні з минулим роком).