ua en ru

У Києві під час травневих свят буде посилено патрулювання лісопаркових господарств, - КМДА

У Києві під час травневих свят буде посилено патрулювання лісопаркових господарств. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Мазурчак, передає прес-служба відомства.

"З метою уникнення пожеж, працівникам районних зелених та лісних господарств доручено посилити патрулювання зелених зон, зокрема, паркових господарств, де заборонено розводити багаття. До процесу контролю також буде залучена міліція. Правопорушників притягуватимуть до адміністративної відповідальності", - сказав Мазурчак.

Також він зазначив, що комунальне об'єднання "Київзелебуд" спільно з лісовими господарствами міста підготували місця для відпочинку киян та гостей столиці.

"Усі ці зони в належному стані. Крім того, для більш комфортного відпочинку лісовою охороною лісопаркових господарств встановлено меблі типу "Грибок", накриття від непогоди, туалети, контейнери для сміття, дитячі майданчики, мангали тощо", - додав перший заступник голови КМДА.

Також нагадаємо, що впродовж пожежонебезпечного періоду на територію лісового фонду комунальних підприємств лісопаркових господарств, які входять до складу КО "Київзеленбуд", заїзд транспортних засобів заборонено, за винятком тих, що використовуються для лісогосподарських потреб.

Також нагадаємо, що у Києві для забезпечення громадського порядку під час травневих свят будуть виділені додаткові сили міліції.