ua en ru

У Києві проводять перевірку якості м'ясної і молочної продукції в торговельних мережах

Українська державна контрольно-виробнича лабораторія продуктів м'ясної і молочної промисловості здійснює перевірку якості м'ясної та молочної продукції в торговельній мережі Києва.

Українська державна контрольно-виробнича лабораторія продуктів м'ясної і молочної промисловості здійснює перевірку якості м'ясної та молочної продукції в торговельній мережі Києва. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства аграрної політики і продовольства України.

"У IV кварталі 2014 року лабораторією заплановано здійснення збору інформації щодо якості м'ясної і молочної продукції українських виробників в торговельній мережі міста Києва (8-10 магазинах). Планується проведення перевірки технохімічного і мікробіологічного контролю, а також стану дотримання санітарних правил і технологічних інструкцій під час виготовлення продукції на 3-5 підприємствах молочної промисловості", - йдеться в повідомленні.

Під час зустрічі фахівці Мінагрополітики і Української державної контрольно-виробничої лабораторії обговорили подальшу діяльність щодо підвищення ефективності контролю виробництва якісної продукції.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що Россільгоспнагляд не пустив в Крим понад 23 тонн молочної продукції з України.