ua en ru

Россільгоспнагляд не пустив в Крим понад 23 тонн молочної продукції з України

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) повернула з Криму на територію України дві партії молочної продукції загальною вагою понад 23 т.

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) повернула з Криму на територію України дві партії української молочної продукції загальною вагою понад 23 т. Про це повідомляє прес-служба російського відомства.

Як заявляють в Россільгоспнагляді, в ДАПП "Армянськ" інспекторами Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим був затриманий транспорт з 20-тонним вантажем молочної продукції.

"Партія молокопродуктів в асортименті, яка слідувала з ТОВ "Терра Фуд" українського міста Тульчин на адресу севастопольського ТОВ "Тульчинка Південь", не була забезпечена документами, що підтверджують її якісні показники і терміни придатності. Більш того, на частині швидкопсувних продуктів виробниками не були вказані терміни їх виготовлення", - йдеться в повідомленні.

Інша партія молочної продукції, яку мали намір завезти в Крим з аналогічними порушеннями чинного законодавства, слідувала на адресу ТОВ "Делішес" через ДАПП "Перекоп" із запорізького ТОВ "Метро". Молочна продукція, вагою 3,75 тонни, також не мала достовірних даних про якісні показники і дату виготовлення продукту, заявляють у російському відомстві.

Нагадаємо, минулого тижня Россільгоспнагляд не пустив в Крим три партії українських пельменів, загальною вагою понад 30 тонн.