ua en ru

В Києві станом на 8 жовтня 2012 р. від гарячої води відключені 158 будинків, - КМДА

В Києві станом на ранок 8 жовтня 2012 р. від гарячої води відключені 158 будинків. Про це повідомив заступник начальника Головного управління житлового господарства Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимир Баженов, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогодні на ранок ми маємо 158 будинків, відключених від постачання гарячої води... Робота аварійних служб може перекреслити всі інвестиції і опалювальний сезон", - зазначив Баженов.

За його словами, саме робота аварійних служб може стати однією з найбільших проблем цьогорічного опалювального сезону в Києві. З цього питання існує занепокоєння у всіх районах столиці.

Водночас Баженов ще раз зазначив, що Київ до опалювального сезону повністю готовий. В місті було замінено понад 80 км теплових мереж, відремонтовано будинки та також підготовлено понад 100 засобів малої механізації та понад 200 тракторів для прибирання міста. Крім того, було закуплено 3,626 тис. т соляної суміші.

Крім того, за словами голови КМДА Олександра Попова, протягом місяця будуть проводитися роботи по ліквідації розриттів, які були зроблені під час підготовки до опалювального сезону.

"Що ж стосується розриттів, то ці робти будуть продовжуватися, поки дозволяє погода. Тому що це все-таки асфальт та асфальтобетонні покриття, і їх (роботи) можна виконувати в час, коли дозволяє температура. Поки це буде можливо, ми будемо ці роботи робити, тому що дуже велика кількість розриттів була зроблена в зв'язку з підготовкою до опалювального сезону, і, можливо, ми щось і не встигнемо до кінця завершити", - повідомив Попов.

Читайте також: Підключення тепла до житлових будинків в Києві розпочнеться 10 жовтня