ua en ru

В Києві відкрилося "Європейське містечко"

Сьогодні під аркою Дружби народів у Києві відбулася церемонія відкриття "Європейського містечка", передає кореспондент РБК-Україна.

У церемонії відкриття взяли участь посол Німеччини в Україні Ганс-Юрген Гаймзьот, глава представництва ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра і голова Київської державної адміністрації Олександр Попов.

В ході вітальної промови Попов подякував представникам іноземних держав за участь в церемонії і висловив надію, що Київ виконає покладену на нього мисиию, і якісно проведе свою частину Євро-2012.

В "Європейському містечку" в період 2 червня - 1 липня під девізом "Наш континент. Наше майбутнє" будуть представлені проекти і досвід співпраці України і ЄС в 11 ключових сферах за допомогою музичних концертів, демонстрації фільмів, дебатів і інших заходів.

Відвідати містечко протягом зазначеного періоду можна щодня з 10:30 до 22:00 до 00:00 у вихідні дні.

"Європейське містечко" - спільний проект представництва Європейського Союзу в Україні, Київської міської державної адміністрації, який реалізується в рамках міжнародної українсько-німецької співпраці.

Нагадаємо, 28 травня Президент України Віктор Янукович заявив, що Україна готова до проведення Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 на 100%.