ua en ru

У Києві до Дня незалежності буде введена І черга реконструкції Столичного шосе вартістю 120 млн грн, - "Київавтодор"

У Києві до Дня незалежності буде введена перша черга реконструкції Столичного шосе вартістю 120 млн грн. Про це на прес-конференції повідомив генеральний директор "Київавтодору" Георгій Глінський, передає кореспондент РБК-Україна.
"До дня незалежності перша черга реконструкції Столичного шосе буде введена. На це пішло близько 120 млн грн. Коли ми здійснювали проект цієї розвязки потрібно було вирішити дві проблеми: ліквідувати світлофорний об'єкт, зробити два рівні перед залізничним переїздом, щоб там не простоював транспорт. Проектний інститут промоделював всі транспорті потоки і з'ясував, що 80% від цього транспорту, що прямує через цей вузол - це транспорт з Заболотного, Конча-Заспи, Окружної і Новообухівської дороги, що прямує в сторону Південного мосту. Тому в першій черзі будується естокада, що вирішить це питання", - сказав Глінський.
Також він додав, що в другій черзі реконструкції Столичного шосе передбачено будівництво двох естакад, що простягнуться з проспекту Науки на Столичне шосе. Роботи розпочнуться відразу після введення першої черги і приблизно за рік будуть виконані.