ua en ru

У Києві до 24 серпня буде завершено реконструкцію вул. Червоноармійської і бульв. Лесі Українки

У Києві до 20-ї річниці Незалежності України буде завершено реконструкцію вулиці Червоноармійської і бульвару Лесі Українки. Про це розповів генеральний директор корпорації "Київавтодор" Георгій Глінський, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).
"Зараз найбільш сприятливий період для завершення реконструкції у стислі терміни, адже графік ремонтних робіт складено так, щоб максимально використати літній час, коли на київських автошляхах мало транспорту. Крім того, деякі роботи на цих ділянках ми виконуємо вночі. Кияни уже зараз можуть бачити, як змінюється бульвар Лесі Українки - після ремонту тут буде сучасне покриття і елементи мощення, сучасні рекламні конструкції. Це буде вулиця європейського рівня", - розповів Глінський.
Він додав, що міська влада також планує реконструювати бульвар Тараса Шевченка. Важливо, що бульвар буде відремонтовано не за бюджетні кошти, а за кошти інвесторів. Крім того, буде збережений історичний вигляд бульвару.
Глінський також повідомив, що цього року виділено 160 млн грн на відновлення асфальтобетонного покриття на прибудинкових територіях.
"Реконструкція стратегічних об'єктів дорожньої інфраструктури дуже важлива. Але не менш важливим є питання поступового ремонту прибудинкових територій і міжквартальних проїздів у кожному районі Києва. Ця робота теж буде системно виконуватись", - підкреслив гендиректор "Київавтодору".