ua en ru

В Івано-Франківській обл. за 9 міс. КРУ виявило втрат фінансових і матеріальних ресурсів на 80,74 млн. грн

В Івано-Франківській області протягом січня - вересня 2010 р. структурними підрозділами Контрольно-ревізійного управління виявлено втрат фінансових і матеріальних ресурсів на 80,74 млн. грн., повідомив сьогодні під час наради з представниками контрольно-ревізійних відділів і управлінь області начальник обласного КРУ Геннадій Буковський. «За результатами проведених контрольних заходів виявлено втрат фінансових і матеріальних ресурсів на 286 підприємствах, установах і організаціях на загальну суму 80,74 млн. грн»,- сказав він.

Завдяки вжитим заходам, уточнив Г.Буковський, відшкодовано 46 млн. грн., або 58% від суми виявлених порушень. За його словами, протягом 9 міс. 2010 р. КРУ виявлено фінансові порушення, що не призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на 190 об'єктах на загальну суму 463 млн. грн. Крім того, втрати фінансових і матеріальних ресурсів внаслідок неефективних управлінських дій становлять 100 млн. грн.

Загалом підрозділи КРУ перевірили 330 установ, підприємств і організацій, і на 304, або 97% з них, виявили порушення фінансово-господарської дисципліни.