ua en ru

У Херсон найближчим часом будуть передислоковані військові формування ВМС

У Херсон найближчим часом будуть передислоковані військові формування військово-морських сил України.

У Херсон найближчим часом будуть передислоковані військові формування військово-морських сил України. Про це у своєму Facebook написав екс-глава Херсонської ОДА, нардеп Юрій Одарченко.

"Знову, вже в якості народного депутата України, а не голови Херсонської обласної державної адміністрації, звернувся до командування військово-морських сил Збройних Сил України з метою оперативної реалізації ініційованого нами рішення РНБО щодо розміщення на території Херсонської області додаткових військових сил. Отримав від Командувача ВМС ЗСУ віце-адмірала Сергія Анатолійовича Гайдука вичерпну відповідь, у тому числі офіційну, письмову, - наша ініціатива почута, найближчим часом в Херсон будуть передислоковані військові формування ВМС", - написав Одарченко.

За його словами, зараз перед облдержадміністрацією стоїть серйозне завдання по їх швидкому розміщенню в прикордонних районах області.

"Але я впевнений, що наших напрацювань достатньо, щоб оперативно расквартировать українських військових у вже визначених Радою оборони області місцях", - підкреслив нардеп.