ua en ru

В Харківській обл. прикордонники затримали групу людей з пропусками ДНР

В Харківській обл. прикордонники затримали групу людей, які мають при собі пропуски самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР).

В Харківській обл. прикордонники затримали групу людей, які мають при собі пропуски самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України.

"Вчора вдень в автомобільному пункті пропуску "Гоптівка" була виявлена група осіб, яка, можливо, причетна до терористичної діяльності в східних регіонах України. Під час здійснення прикордонного контролю автомобіля "Мерседес" донецької реєстрації правоохоронці звернули увагу на неоднозначну поведінку пасажирів та водія транспортного засобу, які прямували до Росії", - йдеться в повідомленні.

У ході поглибленого огляду салону автомобіля персонал пункту пропуску виявив пропуски "Народне ополчення Донбасу", "Донецька республіка" та інші.

"Мандрівники повідомили, що направляються в Москву нібито з метою отримання гуманітарної допомоги для так званого "Народного ополчення Донбасу" у вигляді продуктів харчування, одягу та медикаментів", - додали в Держприкордонслужбі.

Зараз громадяни передані представникам СБУ в Харківській обл. для проведення фільтраційних заходів.