ua en ru

У міськраді Севастополя створено коаліцію депутатів від Партії регіонів, Народної партії та "Сильної України"

У Севастопольській міськраді представники Партії регіонів, Народної партії і партії "Сильна Україна" 15 листопада підписали коаліційну угоду. Про це повідомила прес-служба Севастопольської міської державної адміністрації (СМДА).
За інформацією прес-служби, коаліційну угоду від Партії регіонів підписав голова СМДА, голова міської організації Партії регіонів Валерій Саратов, від Народної партії - Леонід Жунько, від фракції Партії "Сильна Україна" - Іван Єрмаков.
У прес-службі відзначили, що основними принципами коаліції є вироблення єдиної позиції з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, регулювання земельних відносин, забудови території міста, управління комунальною власністю, розробки нових форм адресної соціальної допомоги. Також в числі питань, передбачених угодою, обов'язковий розгляд на загальних зборах коаліції будь-якої пропозиції одного з її учасників в галузі розвитку російської мови. На підставі регламенту керівником коаліції є керівник фракції Партії регіонів.
У результаті виборів в міську раду від Партії регіонів обрано 45 депутатів, від "Сильної України" - 4 і від Народної партії - 3.
Всього ж в міськраді 76 депутатів. У результаті в коаліції нараховується 52 особи, що складе майже 70% від усього депутатського корпусу.