ua en ru

У Німеччині 9 -11 червня відбудеться конференція ОБСЄ з придністровського врегулювання

У Фрайзінгу (Німеччина) 9 -11 червня 2014 р. відбудеться конференція Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) з участю керівників робочих груп від Молдавії і Придністров'я з придністровського врегулювання.

У Фрайзінгу (Німеччина) 9 -11 червня 2014 р. відбудеться конференція Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) з участю керівників робочих груп від Молдавії і Придністров'я з придністровського врегулювання. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ Росії.

"5-6 червня у Відні пройшов черговий раунд переговорів "Постійної наради з політичних питань у рамках переговорного процесу з придністровського врегулювання" (формат "5+2")", - нагадали в російському дипломатичному відомстві.

"У ході переговорів обговорювалися питання свободи пересування людей, послуг і капіталів в регіоні, економічна ситуація в Придністров'ї та можливі кроки по її поліпшенню, а також положення шкіл з викладанням молдавської мови на латинську графіку в Придністров'ї", - уточнили в МЗС РФ.