ua en ru

До ФДМУ надійшло дві заяви на ознацомлення з документами "Полімінералу" від потенційних покупців

В рамках конкурсу з продажу 93,52% акцій ПАТ Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал", фонд державного майна (ФДМУ) підписав другий договір конфіденційності, що свідчить про вже двох зацікавлених в придбанні компаній. Про це повідомляє прес-служба ФДМУ.

Конкурс за методом аукціону з відкритістю пропонування ціни ФДМУ оголосив 11 вересня. Сам конкурс відбудеться 2 жовтня об 11:00 в ФДМУ. Початкова ціна пакета акцій складає 55,8 млн грн.

Інвестор, що бажає вкладати в "Полімінерал" за умовами конкурсу зобов'язаний відновити основне виробництво, погасити відтерміновану кредиторську заборгованість та погасити заборгованість із заробітної платні і поетапно її підвищувати. Також, інвестор повинен реалізувати інвестиційний проект по відновленню роботи рудника та створити збагачувальний комплекс із залученням сучасних технологій.

"Приватизація є дуже важливою для підприємства, адже прихід інвестора сприятиме відновленню роботи "Полімінералу" і забезпечить його розвиток", - підсумував голова ФДМУ Олександр Рябченко.