ua en ru

В етапі Кубка Світу з ралі Фараонів команда Sixt Ukraine фінішувала на 2 місці

В етапі Кубка Світу з ралі Фараонів 8 жовтня 2011 р. команда Sixt Ukraine фінішувала на 2 місці в абсолюті і на першому місці в своїй категорії Т1.1 (автомобілі суперпродакшн з бензиновим двигуном). Про це повідомляє прес-служба Sixt Ukraine.
Зазначимо, вперше українська команда потрапила в призові місця на етапі Кубка Світу з ралі-рейдів.
Крім цього, за результатами виступу в Кубку Світу пілот української команди Вадим Нестерчук потрапив в ТОП-10 абсолютного заліку (пілоти) в класифікації Кубка Світу ФІА 2011.
"Ми чекали цього моменту, він опинився на 6 день і ми його повністю використали, обійшли своїх двох основних суперників. Після 4 місця на Шовковому шляху, друге місце на ралі Фараонів, на дуже складному і цікавому ралі, це хороший результат для нашої команди. Він вселяє впевненість у наших силах. Думаю, нам під силу приїхати в 10-ке найсильніших на Дакарі і виграти в наступному сезоні Кубок Світу в категорії Т2 "автомобілі продакшн", - зазначив лідер команди Sixt Ukraine Вадим Нестерчук.
Піщаний марафон проходив з 3 по 8 жовтня. Всього в змаганнях взяли участь: 76 мото/квадов, 26 автомобілів і вантажівок, 9 учасників "Рейду" з 21 країни.
За шість етапів ралісти пройшли 2600-кілометровий маршрут, з яких 2250 км. були в заліку.