ua en ru

В ескалації напруги, протистояння і конфліктах винні і влада, і опозиція, - Медведчук

В ескалації напруги, протистояння і конфліктах винні і влада, і опозиція. Про це заявив у своєму блозі лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук.

"У представника так званої опозиції Арсенія Яценюка почалася істерія. Нещодавнє його заяву про те, що нібито я маю відношення до сценарієм штурму Адміністрації Президента, підхопив хор соболєвих, забужек, богословських та іншої еврошелухи", - сказав Медведчук

За словами лідера громадського руху "Український вибір", подібна маячня міг народитися лише в запаленому мозку політичних лузерів. Вони проговорюються і звинувачують кого завгодно у тому, ніж завжди займалися і продовжують займатися самі.

"Я розумію, звідки ця жовч: "Український вибір" робив все, щоб кабальна для українського народу асоціація з ЄС не відбулася. І тепер ці політики зводить зі мною рахунки", - заявив Віктор Медведчук

"Достовірна" інформація, яку регулярно "зливають" в ЗМІ провладні та опозиційні політики, - це брехня, покликана завуалювати їх протиправні дії, відвернути увагу від реальних подій у країні і піти від відповідальності за те, що відбувається", - додав він.

За словами політика, в ескалації напруги, протистояння і конфліктах винні і влада, і опозиція. Їх бездарна недалекоглядна політика призвела до того, що на майдани вийшли люди.

"Сьогодні політики загралися і втратили контроль над ситуацією, тому що народ перестав їм вірити. Але, замість того, щоб шукати вихід з кризи, тріпачів від політики ведуть кулуарні переговори про розподіл владних кабінетів і б'ються за президентську булаву. Вони сподіваються обдурити народ. Не вийде!", - заявив Медведчук.

"В Україні формується громадянське суспільство, яке здатне дати об'єктивну оцінку тому, що відбувається. За антинародні дії доведеться нести відповідальність", - сказав лідера громадського руху "Український вибір".

"Мені небайдужа доля України і українців, я не сприймаю проявів насильства щодо мирних громадян. Закликаю всі демократичні сили країни налагодити мирний діалог, прислухатися до голосу совісті і розуму і шукати рішення для виходу з кризової ситуації. Це сьогодні найважливіше!", - додав політик.

"За абсолютно безпідставні, злочинні, цинічні й відверто брехливі звинувачення Яценюку доведеться відповісти у суді, щоб він на своїй шкурі відчув, що таке закон і європейські стандарти і цінності, за які він так ратує. Я маю намір надалі припиняти подібні безглузді звинувачення - не тому що вони мене ображають, а тому що формують атмосферу брехні і безвідповідальності, в якій політикам так комфортно жити", - резюмував Віктор Медведчук.