ua en ru

В Донецькій обл. закінчився бій біля пункту пропуску "Маринівка", силовики знищили техніку терористів, - Держприкордонслужба

В Донецькій області закінчився бій біля пункту пропуску "Маринівка", силовики знищили техніку терористів.

В Донецькій області закінчився бій біля пункту пропуску "Маринівка", силовики знищили техніку терористів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"В результаті спланованих бойових дій Державної прикордонної служби та ЗС України в ході бою у пункті пропуску "Маринівка" знищено 1 автомобіль "Урал", 2 автомобілі "Камаз" та 1 БТР терористів. Є інформація про втрати з числа нападників. З боку прикордонників 5 осіб отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що при штурмі пункту пропуску "Маринівка" поранені 5 прикордонників. У той же час до прикордонників надійшла наземна підтримка від зведеного загону Держприкордонслужби та Збройних сил України.

"Станом на 20.00 прикордонникам, які обороняються в пункті пропуску "Маринівка", надійшла наземна підтримка від зведеного загону Держприкордонслужби та Збройних сил України. Протистояння триває. З боку прикордонного відомства 5 поранених. Їм надана медична допомога, проте всі виявили бажання продовжувати бій", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, раніше повідомлялося про трьох поранених прикордонниках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області бойовики атакували пункт пропуску "Маринівка" на кордоні з Росією.