ua en ru

У Донецькій обл. працівник міліції здійснив наїзд на двох чоловіків і зник з місця події

У Донецькій обл. у с. Червона Поляна Великиновоселківського району працівник міліції за кермом автомобіля ВАЗ-2110 здійснив наїзд на двох чоловіків і зник з місця події. 

У Донецькій обл. у с. Червона Поляна Великиновоселківського району працівник міліції за кермом автомобіля ВАЗ-2110 здійснив наїзд на двох чоловіків і зник з місця події. Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької обл.

"Встановлено, що сьогодні близько 01:00 у с. Червона Поляна Великиновоселківського району правоохоронець за кермом автомобіля ВАЗ-2110 здійснив наїзд на двох чоловіків. В результаті ДТП один чоловік, 1988 р. н. загинув, інший з отриманими тілесними ушкодженнями знаходиться в лікарні. Винуватець аварії зник з місця події, але пізніше його місцезнаходження було встановлено", - йдеться у повідомленні.

Прокуратурою області розпочато розслідування ДТП за участю працівника міліції.

Відомості про цей факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Розслідування проводить слідчий відділ прокуратури Донецької обл.

"Наразі призначено ряд експертиз, у ході яких буде встановлено чи перебував працівник міліції у стані алкогольного сп'яніння, а також інші обставини події", - йдеться у повідомленні.

Хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі прокурора області.

Нагадаємо, вчора в Одесі в результаті ДТП за участю працівника районної прокуратури загинув чоловік.

Зазначимо, що за минулу добу в Україні сталося 132 ДТП, в яких загинули 25 людей. В аваріях постраждали 171 осіб.

Всього з початку року в Україні сталося 16 тис. 475 ДТП, в яких загинули 2 тис. 203 людини і 20 тис. 535 осіб постраждали.