ua en ru

У Донецькій обл. пенсії за липень-серпень не отримали 650 тис. чоловік, - ДонОДА

У Донецькій області станом на сьогодні близько 150 тисяч пенсіонерів не отримали свої пенсії за липень і ще близько 500 тисяч - за серпень.

У Донецькій області станом на сьогодні близько 150 тисяч пенсіонерів не отримали свої пенсії за липень і ще близько 500 тисяч - за серпень. Про це сьогодні повідомила заступник голови - директор департаменту охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації Олена Петряєва, передає прес-служба ДонОДА.

При цьому вона повідомила, що мешканцям, які проживають на території області, де проводиться АТО, для отримання пенсій та соціальних виплат необхідно звернутися до органів Пенсійного фонду та соцзахисту на підконтрольних владі територіях.

Так, за словами заступника голови ОДА, на сьогодні активно переводять пенсії в інші міста жителі Донецька.

"У зв'язку з цим органи Пенсійного фонду західної і північної частин регіону працюють в посиленому режимі", - поінформувала Петряєва.

Нагадаємо, Мінсоцполітики України станом на 12 вересня заявляли, що 22 районах та містах Донецької області та 13 районах та містах Луганської обл. профінансовані виплати пенсій та соцдопомог.