ua en ru

Виплати пенсій та соцдопомог профінансовані в 35 районах та містах Донбасу, - Мінсоцполітики

У 22 районах та містах Донецької області та 13 районах та містах Луганської обл. профінансовані виплати пенсій та соцдопомог.

У 22 районах та містах Донецької області та 13 районах та містах Луганської обл. профінансовані виплати пенсій та соцдопомог. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінсоцполітики України.

"Громадяни можуть отримувати кошти через поштові відділення та установи банків в містах Дзержинськ, Димитров, Дружківка, Краматорськ, Красний Лиман, Маріуполь, Селидове, Новоградівка, Вугледар, Артемівськ та Артемівський район, Добропілля і Добропільський район, Костянтинівка і Костянтинівський район, Красноармійськ та Красноармійський район, Слов'янськ і Слов'янський район, а також в Олександрійському, Волноваському,-Новоселковском, Володарському, Мар'їнському та Первомайському районах", - йдеться в повідомленні.

В містах Авдіївка та Дебальцеве виплати здійснюються через банківські установи.

У Луганській області виплати профінансовано в Лисичанську, Рубіжному, Сєвєродонецьку, а також у Біловодському, Білокуракинському, Кремінському, Марківському, Міловському, Новоайдарському, Новопсковському, Сватівському, Старобільському та Троїцькому районах.

В цілому по країні профінансовано понад 10 млрд грн вересневих пенсій. Місячна потреба пенсійних коштів складає 23, 7 млрд грн.