ua en ru

У Донецькій обл. спостерігається активізація підрозділів ДНР, - ДонОДА

У Донецькій області спостерігається активізація діяльності угруповань так званої Донецької народної республіки у відповідь на активні дії антитерористичної операції українська військових

У Донецькій області спостерігається активізація діяльності угруповань так званої Донецької народної республіки у відповідь на активні дії антитерористичної операції українська військових. Про це повідомила прес-служба Донецької облдержадміністрації (ДонОДА).

Зокрема, в Горлівці сепаратисти зайняли порожню будівлю спецшколи в смт Гольмовском, де ведуть обладнання штабу і завозять зброю.

У Дзержинську на в'їздах і виїздах з міста представниками ДНР встановлені блокпости, які зміцнюються бетонними блоками.

"За словами захисників укріплень, в разі нападу вони мають намір стріляти на ураження", - йдеться в повідомленні ДонОДА.

Також у Мар'їнському районі триває зміцнення блокпостів автомобільними шинами.

В Ясинуватському районі (с. Верхнеторецкое) представники самооборони зайняли приміщення магазину АТБ, в якому мають намір обладнати пункт харчування для бійців.

Напруженою на сьогоднішній день залишається ситуація у Донецьку, Горлівці, Дзержинську, Краматорську, Слов'янську та Мар'їнському, Слов'янському районах.