ua en ru

У Донецьку через нічний обстріл постраждали будинки та комунікації, - мерія

У Донецьку через нічний обстріл постраждали будинки та комунікації, - мерія
У Донецьку в результаті обстрілу в ніч з 22 по 23 листопада постраждали будинки і комунікації міста.

У Донецьку в результаті обстрілу в ніч з 22 по 23 листопада постраждали будинки і комунікації міста. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"Ніч у Донецьку пройшла вкрай напружено. У результаті безперервних артобстрілів міста пошкоджені комунікації міста та житлові будинки", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в результаті попадання снарядів і подальшого загоряння пошкоджено будинки та господарські споруди в Куйбишевському районі (вул. Ізотова, д. 162, приватний будинок; вул. Одинцова, д. 19, сарай; вул. Одинцова, д. 115, нежитлове житлове будівництво; вул. Ізотова, д. 199, приватний будинок; вул. Правди, д. 152, сарай). Також на перетині вулиць Одинцова і Великоновоселківської повністю згорів автомобіль ГАЗ 24. У Петровському районі постраждав приватний будинок №41 по вул. Доброславина.

Крім того, 22 листопада внаслідок ведення бойових дій знеструмлено 339 трансформаторних підстанцій. Пошкоджено газопровід в Кіровському районі. Без енерго-, газопостачання та опалення залишилися жителі Куйбишевського, Київського та Ворошилівського районів Донецька.

Мерія повідомляє, що станом на 10:30 в Донецьку зберігається напружена обстановка.

Аварійно-ремонтні бригади продовжують вести відновлювальні роботи, 23 листопада знеструмленими залишаються 97 трансформаторних підстанцій та 11 котелень міста.

Нагадаємо, вчора в Донецьку протягом дня не вщухали гарматні залпи і вибухи.