ua en ru

У Донецьку через бойових дій в районі аеропорту і ж/д вокзалу загинули три людини, ще один поранений, - ДонОДА

У Донецьку сьогодні, 21 липня, в результаті бойових дій в районі аеропорту і ж/д вокзалу загинули три людини, ще один поранений.

У Донецьку сьогодні, 21 липня, в результаті бойових дій в районі аеропорту і ж/д вокзалу загинули три людини, ще один поранений. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.

"В результаті сьогоднішніх бойових дій в районі ж/д вокзалу та аеропорту міста Донецька загинули три людини. На даний момент госпіталізовано один поранений", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в даний час на місці бойових дій працюють машини швидкої допомоги.

За інформацією прес-служби Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця"), сьогодні 21 липня близько 9:30 невідомі здійснили обстріл Рутченківської парку станції Донецьк, у якому пасажирські вагони готувалися до відправки в рейс.
Так, з-за обстрілу пошкоджена маневрова вишка (розбите скло вікон). Співробітники станції евакуйовано.

Згідно з повідомленням прес-служби мера Донецька Олександра Лук'янченка, залізничний вокзал на станції "Донецьк" приймає і відправляє поїзда. При цьому зазначається, що не працює сама будівля вокзалу і, відповідно, залізничні каси.