ua en ru

У Донецьку через бої фахівці не можуть відновити водопостачання Київського району, - мерія

У Київському районі Донецька відсутнє водопостачання, через бойові дії аварійні бригади не можуть відновити подачу води в районі.

У Київському районі Донецька відсутнє водопостачання, через бойові дії аварійні бригади не можуть відновити подачу води в районі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"Водопостачання здійснюється у всіх районах Донецька, крім Київського. Бойові дії не дають можливості аварійним бригадам, як водоканалу, так і енергетиків, відновити електропостачання Північного водопровідного вузла КП "Донецькміськводоканал" і водоподачу в Київському районі", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за заявою мерії, під обстріл потрапляють ключові об'єкти водоканалу, руйнуються комунікації.

"Пряме попадання снаряда сталося в магістральний водовід на перетині вул. Р. Люксембург та пр. Панфілова. Снаряд потрапив в траншею водоводу, пошкодивши пластикову трубу", - повідомляє мерія.

При цьому за рахунок збережених обсягів води через зупинку Північного вузла в Донецьку вдалося покращити водопостачання в Кіровському, частини Ленінського, Куйбишевському та Петровському районах. Водопостачання здійснюється приблизно з 17:00 до 22:00.

Крім того, в Донецьку без газопостачання 4351 абонент, серед них 14 багатоквартирних будинків, 3333 будинки приватного сектору та 30 підприємств.

Нагадаємо, вчора через обстріл в Донецьку постраждало 5 осіб.