ua en ru

У Донецьку міськвиборчком відмовив у праві підрахунку голосів як опозиції, так і союзників "правлячої партії"

У Донецьку міськвиборчком відмовив у праві підрахунку голосів як опозиції, так і союзників "правлячої партії". Відповідне рішення комісії №14 було прийняте вчора на засіданні комісії, передає кореспондент РБК-Україна.
Своє рішення про невключення членів перерахованих партій в донецькі ДВК міської виборчком аргументував "недостатнім досвідом роботи" делегованих представників. Також з якихось причин з поданого переліку "зникли" кандидатури від Ленінської та Кіровської районних у м. Донецьку організацій Компартії України.

У Макіївці в затверджених списках на тих ділянках, де кандидати в депутати від КПУ сильні, не виявлені члени дільничних комісій від Компартії України.
Важче за всіх такий закид перенесли комуністи - уповноважена від КПУ навіть втратила свідомість прямо під час засідання міської комісії.
У прес-службі донецького обкому КПУ повідомили, що також, з якихось причин, у складі керівних посад у дільничних комісій на всіх Донецької області частка комуністів становить не більше 1/10. На сьогоднішній день подані до суду відповідні позови.