ua en ru

В будинку підприємця, який судиться за ринок "7-й кілометр", пройшов обшук

Правоохоронні органи на підставі рішення Печерського суду (м. Київ) провели обшук у будинку одеського підприємця Дениса Волошина, який є однією із сторін спору про права власності на ринок "7-й кілометр". Про це повідомив сам підприємець.

"Згідно з судовим рішенням, правоохоронці шукали можливі докази моєї причетності до вимагання коштів у одного із співробітників близьких до "сім'ї" Януковича, представляє адміністрацію "7-го кілометра", - заявив Волошин.

Сам підприємець називає обшук розплатою за ведення судового спору.

"Сьогоднішній обшук - розплата "сім'ї" за те, що повертаю собі свій, свій бізнес - "7-й кілометр", рейдерськи захоплено. "Сімейні" хочуть, щоб я перестав судиться. Але це питання вже давно вийшов за рамки мого бізнесу. Це питання долі 45 тис. чоловік, що працюють на ринку. І я не відступлюся", - підкреслив Волошин.

Підприємець звернув увагу на те, що рішення про обшук не погодився виносити жоден суд Одеси, його виніс Печерський суд Києва.

Як відомо, Вищий господарський суд України, 7 жовтня скасував своє попереднє рішення по "7-му кілометру", яким залишав підприємство у власності "сім'ї". Справу повторно розглядатиме Господарський суд Одеси.