ua en ru

У Дніпропетровську розпочалося будівництво арени для "Євробаскет-2015"

Президент України Віктор Янукович, віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул та губернатор Дніпропетровської області Дмитро Колесніков сьогодні, 21 травня 2013 р., заклали капсули під будівництво спортивної арени для "Євробаскет-2015", передає кореспондент РБК-Україна.

"2012 рік був для України з точки зору спорту показовим. Ми взяли участь в Олімпійських іграх в Лондоні, де показали хороші результати, успішно провели Євро-2012 і добре зарекомендували себе на Паралімпіаді. 2013 рік є своєрідним іспитом для нас. Цього року в Україні відбудеться Чемпіонат світу з художньої гімнастики, Чемпіонат Європи серед юнаків з легкої атлетики та серед юнаків з баскетболу. Своєрідним іспитом для нас є і підготовка до "Євробаскет-2015". Сьогодні ми закладаємо капсулу під будівництво багатофункціональної арени, яка повинні бути здана на початку 2014 р.", - сказав Янукович.

Водночас, віце-прем'єр Олександр Вілкул зазначив: "Будівництво арени буде проходити за американським проектом. Всі роботи йдуть згідно з графіком".

Читайте також: У Дніпропетровській обл. до Євробаскету-2015 побудують багатофункціональну арену за 400 млн грн