ua en ru

В Чернівецькій обл. під час пожежі в приватному будинку загинуло двоє дітей

В Чернівецькій області під час пожежі в приватному житловому будинку загинуло двоє дітей. Пожежники ліквідували пожежу та винесли з нього 2-х непритомних дітей, яких негайно було доставлено до реанімаційного відділення міської лікарні, де медики зафіксували факт смерті, повідомляє прес-служба ДержНС України.

Повідомлення про пожежу на вул. П. Лютика, 41 у м. Вашківці Вижницького району надійшло рятувальникам 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини 19 листопада о 13:34.

На місце виклику о 13:40 прибули пожежні підрозділи управління ДержНС України в області (6 чол. ос. складу з 1 од. техн.). З'ясувалося, що горить одна з кімнат приватного житлового будинку. О 13:46 пожежу було локалізовано, о 14:23 - ліквідовано.

На пожежі отримали травми двоє дітей - 2009 р.н. та 2011 р.н. Вогнеборці, спільно з місцевим населенням, винесли дітей на свіже повітря і передали бригаді "швидкої", які доставили хлопчиків до реанімаційного відділення Вашківецької міської лікарні, де було зафіксовано факт смерті.

Вогонь знищив меблі та речі домашнього вжитку; пошкодив двері, вікно, облицювання стін. Причина виникнення займання встановлюється.