ua en ru

В Черкаській обл. повалені негодою дерева заблокували трасу та пошкодили кілька авто

В Черкаській обл. повалені шквальним вітром дерева заблокували трасу та пошкодили декілька автомобілів. Про це повідомила прес-служба ДержНС у Черкаській обл.

Так, уманським рятувальникам довелося розчищати вул. Леніна від поваленого дерева, що знаходилося на проїжджій частині та заважало руху автотранспорту.

Також співробітники аварійно-рятувального загону спеціального призначення звільнили з-під поваленого дерева автомобіль "ВАЗ", який опинився під завалом на автодорозі Канів - Черкаси.

Аналогічний виїзд здійснили і канівські рятувальники, які звільнили автомобіль Volkswagen від великої гілки, яка впала на нього під час негоди.

"О 13:40 уманські рятувальники виїхали на вул. Інститутську, де на території приватного домоволодіння, розрізали та прибрали дерево яке повалилося на дах двоповерхового житлового будинку", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 28 червня внаслідок погіршення погодних умов, шквального вітру та дощів на території області повалено дерева, пошкоджено лінії електропередач та інших комунікацій.