ua en ru

У бюджеті Києва 20 млн грн на ремонт пошкоджень в центрі столиці, - Бондаренко

У бюджеті Києва є 20 млн грн на ремонт пошкоджень в центрі столиці.

У бюджеті Києва є 20 млн грн на ремонт пошкоджень в центрі столиці. Про це в кулуарах парламенту повідомив голова КМДА Володимир Бондаренко, передає кореспондент РБК-Україна.

"В бюджеті Києва зарезервовано приблизно 20 млн грн на покриття цих всяких проблем, які виникли, але є і пропозиції комерційних структур, зокрема по капітальному ремонту доріг, тротуарів", - розповів Бондаренко.

Він також повідомив, що зголосилися допомогти, Петро Порошенко та Костянтин Жеваго, але ремонтні роботи розпочнуться не раніше, ніж через 40 днів після похорону загиблих, щоб дотримати християнської традиції.

"Я звернувся через соціальні мережі, через портал КМДА представників бізнесу зголосилися добровільно допомогти на благодійних засадах у ремонті ззовні. Всередині приміщення важко ремонтувати, бо там багато людей, а ззовні роботи можна виконувати. Костянтин Жеваго підтвердив, що буде забезпечувати нам якусь кількість обладнання для доріг і іншого... Також підтвердив Петро Порошенко. Ми вдячні їм і уточнюємо, що внесемо конкретні пропозиції, зараз така схема розробляється, протягом 40 днів ніхто цього робити не буде, а потім це буде реалізовано", - зазначив Бондаренко.

Він також розповів, що деякі бізнесмени погодься допомагати тільки, якщо натомість Київрада виділить їм земельну ділянку. Бондаренко таку "допомогу" вважає неприйнятною.

"Дехто ставить якісь умови: ви нам дайте шматок землі... Ми на це не згодні!" - підкреслив він.