ua en ru

У Брісбені проходить закрита зустріч лідерів США і ЄС по Україні

У Брісбені проходить закрита зустріч лідерів США і ЄС по Україні Джерело фото:kremlin.ru
В австралійському Брісбені, де проходить саміт "великої двадцятки", почалася закрита зустріч лідерів ЄС і США, головною темою обговорення якої є ситуація в Україні.

В австралійському Брісбені, де проходить саміт "великої двадцятки", почалася закрита зустріч лідерів ЄС і США, головною темою обговорення якої є ситуація в Україні. Про це повідомляє New York Times.

За інформацією видання, на зустрічі присутні президенти США і Франції Барак Обама і Франсуа Олланд, канцлер ФРН Ангела Меркель, а також прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон і його італійський колега Маттео Ренці.

Раніше, коментуючи підсумки низки двосторонніх зустрічей, президент РФ Володимир Путін заявив, що тема санкцій "викликала загальне розуміння". Російський лідер назвав конструктивною роботу G20 і зазначив, що Австралія створила сприятливу атмосферу. "Господарі саміту створили сприятливу атмосферу для роботи "двадцятки", доброзичливу і ділову атмосферу. Вважаю, що робота пройшла у конструктивній обстановці", - сказав Путін.

Нагадаємо, вчора в кулуарах саміту "Великої двадцятки" канцлер Німеччини Ангела Меркель і Президент Росії Володимир Путін більше години обговорювали ситуацію на Донбасі.