ua en ru

Найближчим часом може з'явитися партія АТО під егідою Коломойського, - політолог

Найближчим часом може з'явитися політична партія під назвою АТО. Про це у своєму блозі на Espreso.TV написав політолог Олексій Кошель.

На його думку, ця політична сила буде формуватися губернатором Дніпропетровської області Ігорем Коломойським.

"Найбільш ймовірно, що вона (політична сила) буде сформована дніпропетровським губернатором, який під прикриттям "хлопців, які реально воювали", спробує завести в парламент свою команду. Про це свідчить і показова активність його заступника Бориса Філатова і публічні звинувачення потенційних опонентів", - пише політолог.

Однак, вважає він, така активність "політиків у камуфляжі" не означає, що на дострокових виборах українці дружньо віддадуть за них свої голоси. Більш того, грубий і прямий PR на темі війни може мати зворотній результат.

"Тому і перспективи партії Коломойського - не кращі. З одного боку - ставлення виборців до самого інвестора проекту досить неоднозначне, так як він відомий не тільки як патріот, але і як бізнесмен з сумнівною репутацією. З іншого - політичні сили, які з'являються за кілька місяців до виборів - завжди сприймаються як штучні", - вважає Кошель.