ua en ru

В "Айдарі" заявили, що після звинувачень батальйону в державному перевороті прокурор Києва не зможе спокійно ходити містом

В "Айдарі" заявили, що після звинувачень батальйону в державному перевороті прокурор Києва не зможе спокійно ходити містом
Після звинувачень батальйону "Айдар"в державному перевороті прокурор Києва не зможе спокійно ходити по місту.

Після звинувачень батальйону "Айдар"в державному перевороті прокурор Києва не зможе спокійно ходити по місту. Про це йдеться в заяві батальйону.

"Державний переворот - це коли прокурор Києва, який відповідно до закону про очищення влади повинен бути звільнений з забороною повернення на держслужбу протягом 10 років, продовжує займати посаду. Державний переворот - це коли київські прокурори їдуть в зону АТО на кілька днів, щоб отримати статус учасників бойових дій і "відкосити" від люстрації. Державний переворот - це прокурорське свавілля, який знищує нашу країну зсередини, виступаючи тим самим вірним союзником російських окупантів", - заявили в батальйоні.

Прокурора Києва Сергія Юлдашева, за словами айдаровцев, чекає доля втікачів представників влади Януковича.

"А вас, пане Юлдашев, чекає та ж доля, що і представників минулої влади - квиток в Ростов-на-Дону в один кінець. Як і Віктор Пшонка, по Києву спокійно ви ходити не зможете", - заявили в "Айдаре".

Нагадаємо, вчора прес-секретар прокурора Киева Сергія Юлдашева Олена Яхно на сторінці в Facebook процитувала слова свого шефа, який заявив, що батальйон "Айдар" "непрогнозований" і "може здійснити державний переворот".