ua en ru

В Олександрівській лікарні Києва позапланової виписки хворих не передбачається, - МОЗ

Олександрівська клінічна лікарня м. Києва станом на 30 травня 2012 працює у звичайному режимі, позапланової виписки чи переведення хворих у інші медичні заклади міста не передбачається. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України, посилаючись на головне управління охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації.

Крім того, наразі не припинено госпіталізацію ургентних та планових хворих.

Олександрівська лікарня м. Києва визначена як один з медичних закладів, що під час проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 надаватиме медичну допомогу як українським громадянам, так і іноземним гостям.

На час проведення футбольних матчів чемпіонату Євро-2012 для обслуговування пацієнтів на базі Олександрівської лікарні додатково розгорнуто травматологічний пункт, створено приймально-діагностичне відділення, відкрито інфекційний корпус.

Під час проведення Євро-2012 госпіталізація планових пацієнтів, що страждають на кардіологічні та хірургічні захворювання проводитиметься в інші багатопрофільні лікарні міста.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пацієнтів Олександрівської лікарні в Києві з 7 червня випишуть зі стаціонару в зв'язку з проведенням Євро-2012.