ua en ru

В акціях протесту в Україні беруть участь іноземці, які перебувають у розшуку, - Янукович

В акціях протесту в Україні також беруть участь іноземні громадяни, які перебувають у міжнародному розшуку.

В акціях протесту в Україні також беруть участь іноземні громадяни, які перебувають у міжнародному розшуку. Про це сьогодні заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з керівниками церков і релігійних організацій, передає прес-служба глави держави.

"Почались радикальні події, і до цього залучились не тільки українці, але й дуже багато людей, які приїхали з інших країн, які брали участь у різних регіональних конфліктах, які є в міжнародному розшуку. Вони всі ховаються в цих захоплених будинках", - сказав Янукович.

Президент також підкреслив, що в захоплених будівлях "є зброя".

Як повідомив Янукович, працівникам прикордонних та митних органів вдалося зупинити в аеропортах багато радикалів, "кримінальних авторитетів", які намагалися потрапити на територію України.

"Серед затриманих є такі люди. Ми не оприлюднюємо поки що цієї інформації. Тому треба розділити мирний майдан від майдану радикального, який несе сьогодні небезпеку всій країні і всім громадянам", - сказав глава держави.

Також Президент наголосив, що серед затриманих громадян під час сутичок у центрі Києва є ті, хто скоїв тяжкі злочини, і вони будуть відповідати за законом.