ua en ru

В аеропорту Лос-Анджелеса митники перехопили 1,5 т наркотичних речовин, привезених з Китаю

Співробітники американської митниці перехопили в Міжнародному аеропорту Лос-Анджелеса 1,5 т наркотичних речовин, привезених з Китаю. Про це повідомив офіційний представник Бюро митного і прикордонного контролю США Джейм Руїс, передає Associated Press.

За словами Руїса, партія наркотичних речовин була перехоплена 29 вересня, однак широкій громадськості про це повідомили тільки сьогодні. Співробітники митниці вилучили 40 ящиків з гідрохлоридом метиламіна і дві бочки з етиловим фенилоцитатом. Повідомляється, що у зв'язку із затриманням партії цих речовин поки ніхто не арештований.

Наркотичні речовини були відправлені до США з Китаю і призначалися для комерційної організації, яка знаходиться в американському штаті Іллінойс.

Речовини, які вилучили митники, використовуються при виготовленні таких наркотиків, як метамфетамін (відомий у наркоманському середовищі під назвою "айс" або "лід"), а також "екстазі".

Ці препарати викликають почуття ейфорії, знімають сон і апетит, викликають спотворення візуального сприйняття. Дані речовини популярні в молодіжному середовищі. При тривалому застосуванні "айс" і "екстазі" викликають токсикоз печінки, труднощі з концентрацією уваги, проблеми з пам'яттю, тривалу депресію.