ua en ru

В Ужгороді застрелили директора взуттєвої фабрики

В Ужгороді застрелили директора взуттєвої фабрики Фото: вбивця зробив кілька пострілів (polizei.de)

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві

В Ужгороді застрелили в робочому кабінеті директора взуттєвої фабрики "Апаран", передає місцеве видання Mukachevo.net з посиланням на правоохоронців.

Повідомляється, що вбивство сталося біля 11:00. За даними поліції, підозрюваний у вбивстві затриманий, його допитують у відділі поліції. Про мотиви злочину поки немає інформації.

Також повідомляється, що вбивця здійснив кілька пострілів. На даний момент вирішується питання про відкриття кримінальної справи. За даними джерел Mukachevo.net, убивство сталося на тлі особистого конфлікту.

Трагедія на Мукачівській в Ужгороді (ФОТО) Сьогодні, близько 11:00, на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення про во...

Опубліковано Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева 16 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін назвав мотиви замаху на заступника голови Одеської обласної ради Олега Радковського.

"Вже можна сказати, що замах на вбивство було скоєно виключно з бізнес-інтересів", - додав Аброськін.

Замах стався 4 жовтня, в Радковського стріляли в центрі Одеси, коли він виходив з ресторану. В результаті чоловік отримав вогнепальні поранення в спину і руку та був госпіталізований. У даній справі заарештовані 23-річний житель Одеси і 27-річний житель Херсонської області.